Zonnepanelen

Wat moet je weten over zonnepanelen?

Met de opbrengst van zonnepanelen neem je opnieuw controle over je elektriciteitskosten. Bereken meteen online de prijs van jouw installatie!

Kies het type panelen: een scherp geprijsd zonnepaneel van 400 wattpiek of een hoogrendement paneel van 410 wattpiek.

In de offerte zijn niet enkel de materialen inbegrepen, maar ook de plaatsing. Via een draadloos monitoringsysteem kan je het rendement overal volgen.

Heb je liever dat een IZEN-expert contact met je opneemt en je persoonlijk online advies geeft? Geen probleem!

Bereken je gratis offerte

Zonnepanelen

Kies voor zonnepanelen van 400 wattpiek of voor hoogrendement zonnepanelen van 410 wattpiek.

Omvormer voor batterij

In het pakket zit standaard een batterij compatibele omvormer van Solis inbegrepen. Deze kan je ook combineren met Power Optimizers om de invloed van schaduw te verminderen. De omvormer werkt met het uitbreidbare batterijpakket van Pylontech.

Montage

Kwalitatief bevestigingssysteem

Keuring

Verplichte keuring inbegrepen

Monitoring

Hou je opbrengst online bij

Plaatsing

laatsing door ervaren installateurs

RECYCLAGE VAN ZONNEPANELEN

Zonnepanelen

IZEN heeft een individueel afvalstoffenplan voor de recuperatie en recyclage van fotovoltaïsche zonnepanelen die door IZEN op de markt werden gebracht. Dit individueel afvalstoffenplan is goedgekeurd door OVAM.

Afgedankte zonnepanelen kunnen gratis bij IZEN worden afgeleverd ; Achterstenhoek 5, 2275 Lille. Deze afgedankte zonnepanelen worden door een gespecialiseerd bedrijf verwerkt en voor 99,50 % hergebruikt.

Thuisbatterij

De bijdrage voor de recyclage van de thuisbatterij is inbegrepen in de IZEN offerte (=  2.39€/kg). Door deze bijdrage zal je de thuisbatterij gratis kunnen inleveren bij IZEN, Achterstenhoek 5, 2275 Lille.

“Ik ben in de wolken over de service van IZEN. Correct en vriendelijk, ik heb spijt dat ik niet vroeger zonnepanelen heb gelegd.”
Patrick – Ondernemer
“Ik koos in de eerste plaats voor IZEN omdat ze de goedkoopste waren. Mijn zonnepanelen lager er echt snel op. De plaatsing verliep professioneel en de mannen hebben alles proper afgewerkt.”
Tony uit Oudenaarde

OPBRENGST VAN ZONNEPANELEN

De opbrengst van zonnepanelen is afhankelijk van de afwijking van het zuiden, de hellingsgraad van je dak en de omvormer. In werkelijkheid ligt de opbrengst dus altijd lager dan het vermogen van de installatie. Ideaal georiënteerde panelen brengen in België zo’n 89% van het vermogen op.