Thuisbatterij

Wat is het nut van de thuisbatterij?

In deze video wordt concreet uitgelegd hoe de IZEN-thuisbatterij werkt. Met een thuisbatterij kan je je elektriciteitsbehoefte en – aankopen beter regelen. Een thuisbatterij is een slimme sturing die er voor zorgt dat je digitale teller zoveel mogelijk stil staat.

 Wat kan je allemaal doen met een volle 4,56 kWh batterij?

Solis omvormer

Op een Solis omvormer kan je jouw IZEN thuisbatterij rechtstreeks aansluiten, waardoor je de opgewekte energie op kan slaan. Zo kun je de energie gebruiken op het moment dat jij het nodig hebt. Het is dus een noodzakelijk element. De batterij expert van IZEN bekijkt met jou welke omvormer noodzakelijk is op je bestaande zonne-installatie en wat het meest ideale batterijpakket is in functie van een maximaal economisch direct verbruik.

IZEN installeert ondertussen al 8 jaar SOLIS omvormers goed voor duizenden perfect werkende zonne-installaties. De topkwaliteit van de toestellen kunnen we vanuit praktijkervaring bevestigen.

Wereldwijd heeft SOLIS meer dan 10GW aan geïnstalleerd vermogen over de hele wereld. Hiermee hebben ze in 2018 de top 2 in wereldwijd marktaandeel bereikt. SOLIS werd in 2019 door Bloomberg uitgeroepen tot top 3 meest financieel betrouwbare Aziatische omvormerproducent. Ook zijn ze benoemd tot TOP BRAND PV door EuPD Research.

Onze aanpak

Intake

IZEN belt je op voor een intake van je bestaande zonne-installatie

Berekening

De zonne-adviseur berekent met een gespecialiseerde berekeningstool het rendement van jouw investering

Offerte

Je ontvangt een offerte op maat

Akkoord

GOED GEVOEL? Je geeft groen licht onder voorbehoud van technische inspectie ter plaatse

Check

Technische check-up a.d.h.v. jouw fotodossier

Installatie

De IZEN batterij expert installeert jouw thuisbatterij installatie