Zonnepanelen

Daar krijg je energie van

Wat moet je weten over zonnepanelen?

Bereken je prijs

 

Met de opbrengst van zonnepanelen neem je opnieuw controle over je elektriciteitskosten. Bereken meteen online de prijs van jouw installatie!

Kies het type panelen: een scherp geprijsd zonnepaneel van 360 wattpiek of een hoogrendement paneel van 375 wattpiek. 

In de offerte zijn niet enkel de materialen inbegrepen, maar ook de plaatsing. Via een draadloos monitoringsysteem kan je het rendement overal volgen.

Heb je liever dat een IZEN-expert contact met je opneemt en je persoonlijk online advies geeft? Geen probleem!

Vul hier enkele gegevens in en je wordt zo snel mogelijk gecontacteerd!

TSMC

Zonnepanelen

Kies voor zonnepanelen van 360 wattpiek of voor hoogrendement zonnepanelen van 375 wattpiek. 

  

Omvormer voor batterij

In het pakket zit standaard een batterij compatibele omvormer van Solis inbegrepen. Deze kan je ook combineren met Power Optimizers om de invloed van schaduw te verminderen.  De omvormer werkt met het uitbreidbare batterijpakket van Pylontech.

 

Montagemateriaal

Montage

Kwalitatief bevestigingssysteem

Groene stroommeter

Keuring

Verplichte keuring inbegrepen

Montagemateriaal

Monitoring

Hou je opbrengst online bij

Plaatsing

Plaatsing

Plaatsing door ervaren installateurs

Recyclage van zonnepanelen

Vanaf 1 juli 2016 moet er voor elk zonnepaneel een recyclagebijdrage betaald worden van €2 per paneel (+ btw). In de offertes van IZEN is de recyclagebijdrage vanaf begin augustus 2016 automatisch inbegrepen.

IZEN sloot een individueel afvalplan met OVAM af voor de verwerking van de door haar op de markt gebrachte zonnepanelen. Afgedankte zonnepanelen mogen bij IZEN binnen gebracht worden op haar inzamelpunten (Hoeksken 56, 2275 Lille en Hille 103, 8750 Zwevezele). Daar zullen ze op gepaste wijze gestockeerd en verwerkt worden.

Door een individueel traject te kiezen heeft IZEN er bewust voor gekozen om in de omloop gebrachte panelen niet te laten verwerken door PV Cycle (dus niet te laten afwentelen op het collectief systeem), maar dit zelf te organiseren, door zelf inzamelpunt te worden en door zelf deals met verwerkers te sluiten.

 

-

ervaringen met IZEN

 

"Ik koos in de eerste plaats voor IZEN omdat ze de goedkoopste waren.

Mijn zonnepanelen lager er echt snel op. De plaatsing verliep professioneel en de mannen hebben alles proper afgewerkt."

Tony uit Oudenaarde

 

 

“Ik ben in de wolken over de service van IZEN. Correct en vriendelijk, ik heb spijt dat ik niet vroeger zonnepanelen heb gelegd.”

Patrick, ondernemer

 

 

 

Opbrengst van zonnepanelen

De opbrengst van zonnepanelen is afhankelijk van de afwijking van het zuiden, de hellingsgraad van je dak en de omvormer. In werkelijkheid ligt de opbrengst dus altijd lager dan het vermogen van de installatie. Ideaal georiënteerde panelen brengen in België zo’n 89% van het vermogen op.

Bereken zelf je offerte en de opbrengst van jouw installatie! Of laat een IZEN zonne-expert telefonisch contact met je opnemen voor een persoonlijk online advies. 

 

 

/

Zijn zonnepanelen ook interessant in 2021?

/

IZEN energy systems nv is erkend kredietbemiddelaar, agent in nevenfunctie bij FSMA. Erkenning volgens bepalingen in Boek VII WER Art. 184 en volgende.

Belfius Bank NV, Karel Rogierplein 11, te B-1210 Brussel, België – IBAN BE23 0529 0064 6991 - BIC GKCCBEBB – RPR Brussel BTW BE 0403.201.185